De Mediacommissie van Themis beheert de onlangs vernieuwde website, creëert content en produceert andere naslagwerken voor Themis. Binnen deze commissie wordt nagedacht over het vormgeven van content die onze huidige leden verbindt en potentiële nieuwe leden kan bereiken.

Zo worden op de Content-pagina van de Mediacommissie onder andere door leden geschreven artikelen geplaatst, wordt er regelmatig gepost over spraakmakende Honoursvakken die studenten hebben gevolgd en worden er ervaringen die (oud)leden in de rechtspraktijk hebben opgedaan online gezet. Daarnaast doet de Mediacommissie verslag van verschillende Themis-activiteiten, formeel en sociaal, onder het kopje ‘Themis terugblik’.

De reiscommissie van Themis organiseert ieder jaar een kleine reis en een grote reis. Tijdens de kleine reis gaan we met z’n allen een dagje weg naar een stad in Nederland of in de buurt van Nederland. Zoals een dagje Groningen of Antwerpen. Met de grote reis gaan we een weekje met elkaar weg en kunnen we ook iets verder weg! Zoals een reisje naar Lissabon of Rome.

De leden van de reiscommissie organiseren onder begeleiding van het bestuurslid interne betrekkingen zowel sociale als formele activiteiten tijdens de reizen.