Bestuur 2022 – 2023

BESTUUR 2022-2023

Het 7e bestuur was als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Meike van der Heide
Secretaris Nienke van der Aar
Penningmeester Elisabeth Laman Trip
Bestuurslid extern Joshua Wegman
Bestuurslid intern, vicevoorzitter Fleur Linssen
IMG_1553

Meike van der Heide

Ik ben Meike van der Heide en komend jaar ben ik de voorzitter van Themis. Dat betekent dat ik eindverantwoordelijke en representant van de vereniging ben. Ik zal me bezig houden met het voorzitten van vergaderingen, zorg dragen voor het verenigingsbeleid en zowel intern als extern toezicht en overzicht houden. Verder ben ik de directe contactpersoon voor de universiteit en andere (studie)verenigingen. 

Ik studeer Rechtsgeleerdheid en Notarieel recht en zit in mijn laatste jaar van de bachelor. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te sporten en doe onder andere aan roeien. Ik houd verder van lekker eten en op vakantie gaan. Dit jaar hoop ik vanuit Themis de verbinding binnen de Honours community te versterken. Ik kijk uit naar een gezellig jaar samen met mijn bestuursgenoten!

IMG_1599

Nienke van der Aar

Ik ben Nienke van der Aar en ik zal dit jaar de taak van secretaris in het bestuur vervullen. Dat betekent dat ik me dit jaar bezig houdt met alle sociale media kanalen en om de week een nieuwsbrief voor jullie schrijf. Ook ben ik voorzitter van de Mediacommissie. Daarnaast houdt ik me bezig met administratieve werkzaamheden zoals de notulen van vergaderingen en de aanmeldingen voor activiteiten.

Naast het bestuur ben ik op dit moment derdejaarsstudent Rechtsgeleerdheid. Mijn interessegebieden liggen vooral bij Internationaal en Europees Recht. Verder hou ik ervan om in mijn vrije tijd te dansen, te lezen en te reizen. Vandaar dat ik ook vorig jaar in de Reiscommissie van Themis heb gezeten! Ik kijk er naar uit om alle leden dit jaar op de reis, maar ook alle andere activiteiten van Themis te zien.

IMG_1567

Elisabeth Laman Trip

Mijn naam is Elisabeth Laman Trip en dit jaar zal ik de functie van penningmeester vervullen. Binnen het bestuur ben ik bezig met de algehele financiën van de vereniging, het bijhouden van de boekhouding, het controleren van de begroting van de ReisCommissie en met het contact met externen over financiële zaken.

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Graag wil ik ook de Master Fiscaal Recht in Leiden gaan volgen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit eten te gaan, lekker te koken en af te spreken met vrienden. Ik kijk er zeer naar uit om dit jaar met de leden op reis te gaan en ook naar alle andere leuke activiteiten die Themis organiseert!

 

IMG_1523

Joshua Wegman

Ik ben Joshua Wegman en dit jaar vervul ik de taak van bestuurslid externe betrekkingen. Dat betekent dat ik het eerste contactpunt ben voor advocatenkantoren en andere bedrijven. Ik ben verantwoordelijk voor de acquisitie en sponsoring van JHV Themis. Ook ben ik begeleiden bestuurslid van de carrièrecommissie, waarmee we verschillende formele activiteiten organiseren.

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de bachelors Rechtsgeleerdheid, Notarieel Recht en Fiscaal Recht. Ik verwacht hierna de masters Notarieel Recht en Fiscaal Recht te doen. In mijn vrije tijd kijk ik veel films en doe ik aan atletiek. Ik kijk er naar uit om alle leden te zien bij kantoorbezoeken en andere formele activiteiten.

IMG_1587

Fleur Linssen

Mijn naam is Fleur en dit jaar zal ik de functie(s) Bestuurslid Interne Betrekkingen en vice voorzitter vervullen. Binnen het bestuur organiseer ik de sociale activiteiten voor de leden. Samen met de reiscommissie organiseer ik een grote en kleine reis. Daarnaast onderhoud ik het whatsapp contact met de leden en hou ik het alumni netwerk in stand. 

 

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en doe ik de afstudeerrichting Internationaal ondernemingsrecht. Hierna ga ik een ondernemingsrecht master volgen in amsterdam. Naast mijn functie bij de vereniging vind ik het leuk om samen met mijn vriendinnen te eten of te borrelen. Ook hou ik erg van sporten en lekker shoppen. Ik kijk er naar uit nog veel leuke dingen met Themis mee te maken en te organiseren en er een topjaar van te maken met het bestuur en de leden!