Fiona’s Terugblik

Ik leerde Themis kennen tijdens de barbecue, een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd aan het einde van het academisch jaar. Dit was zo gezellig, dat ik samen met een vriendin meteen gesolliciteerd heb voor de reiscommissie. In mijn tweede jaar van de bachelor was ik dan ook erg actief bij de vereniging: ik ging mee naar de borrels, sociale activiteiten en natuurlijk de kantoorbezoeken en het kantorendiner. Op deze manier leerde je niet alleen veel topkantoren kennen, maar ook veel van je medestudenten. Na de formele activiteiten gingen we vaak nog even een borrel drinken of een hapje eten. In mijn derde jaar ben ik bestuur gaan doen. Dit maakte het mogelijk om nog beter in contact te komen met kantoren, en ik heb hier dan ook verschillende stages aan overgehouden.
Helaas is met het einde van mijn bachelor ook een einde gekomen aan mijn actieve lidmaatschap bij Themis. Gelukkig worden er elk jaar nog alumni activiteiten georganiseerd en is Leiden klein: we zien elkaar nog genoeg in de KOG-bibliotheek en in de kroeg!

Abonneer je op de Themismail!

Ontvang elke 2 weken een interessante update over de activiteiten die Themis op de agenda heeft staan!