Content


Hallo! Welkom op de contentpagina van Themis; de proefkeuken van de Mediacommissie. Deze pagina is dé plek voor alle nieuwtjes binnen Themis. Hier vind je berichten over activiteiten, stages, de rechtspraktijk, Honours College en tips van de one and only Klaas Boonen. Kortom, hier kan je alle tools vinden die je als honoursstudent nodig hebt. Voel je vooral vrij om rond te browsen.

Mocht je leuke toevoegingen hebben, stuur de Mediacommissie vooral een berichtje. Wie weet wordt jouw stuk dan ook binnenkort vereeuwigd op deze pagina!

Pareltjes voor je pakket
Lara Kalkman

Lara’s Aanraders

Met inmiddels nog maar 10 studiepunten voor Honours te gaan, waarvan ik weet dat ik die ga halen met het doen van het studentassistentschap, denk ik dat ik wel de juiste persoon ben die iets zou kunnen vertellen over een aantal honoursvakken.

Prachtig Praktisch
Marc Boere

Onderzoekassistentschap Financieel Recht

In dit academisch jaar ben ik begonnen met mijn vierde studiejaar als student rechtsgeleerdheid en fiscaal recht. Na het afronden van de bachelor rechtsgeleerdheid, heb ik uitstel verkregen om ook in het vierde jaar gebruik te kunnen maken van de ontwikkelingsmogelijkheden die

Themis Terugblik
Fiona Stewart

Fiona’s Terugblik

Ik leerde Themis kennen tijdens de barbecue, een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd aan het einde van het academisch jaar. Dit was zo gezellig, dat ik samen met een vriendin meteen gesolliciteerd heb voor de reiscommissie. In mijn tweede jaar van de